Hva er NSFF?

NSFF – Norsk spotter og flyentusiast forening ble stiftet i 2006. Formålet var, og er, å arbeide for å være et bindeledd mellom myndigheter og de som utøver flyspotting – flykikking og fotografering og flyentusiaster – ved norske flyplasser.

Foreningen har som hovedoppgave å holde tett dialog med Avinor og flyselskapene, flyplassmyndighetene og samferdselsdepartementet.

Foreningen skal forsøke å påvirke og hjelpe myndighetene til å ta hensyn til flyentusiaster ved landets flyplasser. Vi vil forsøke å påvirke der det er mulig slik at flyplassområdene har tilgjengelige steder for å kunne se og følge med på flytrafikken.

Foreningen skal hjelpe myndighetene ved landets flyplasser til å formidle regelverk, og sikkerhetsbestemmelser slik at medlemmene vet hva og hvordan de skal forholde seg når de befinner seg inntil flyplassens område for å følge med på flytrafikken.

Foreningen skal avholde aktiviteter for sine medlemmer. Det være seg omvisninger, medlemskvelder eller arrangementer som er relatert til luftfart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *