Arrangementer

Høsten 2022:

 

Hva har vi hatt på programmet tidligere? 

2022: Årsmøte // Ole Johan Berg: DC-6 og Flymuseet på Sola // Infodag for nye spottere, Vollen // Flyspotterdag på Gardermoen // Invitert til landing av 3 F-35, Ørland // Besøk på Flymuseet på Sola // Tur inn på OSL Gardermoen //

2021: Omvisning på SAS museet // Årsmøte

2020: Stein Olsen, bilder // Flyspotting Rygge Flystasjon (Falcon Response 2020)

2019: Stein Olsen: bilder fra Malpensa, Film om konkurransen mellom Airbus og Boeing //  Besøk på Gardermoen Flystasjon  //  Hans Olav Nyborg, bilder tatt av en norsk samler og fotograf  //  Årsmøte // Flyspotterdag, Gardermoen // Peder Mathisen, bilder // Laszlo Fekete, redigering.

2018 : Idar Lenhard Isaksen, (Isak i tårnet) fortalte // Hans Olav Nyborg, Journalistarbeid med flyrelatert stoff // Årsmøte // Morten Agerup Myhr, Omvisning på Kjeller // Spotterdag // Bilder i mørket  // Morten Kjellesvig, SAS pilot // Tilskuere ved spotterdag i Bodø // Besøk fra Scandinavian Photo // Pizzakveld, Tor Nørstegård, restaurering Fieseler Storch.

2017: Tor Nørstegård, Havarikommisjonen // Hans Olav Nyborg, sivil luftfart på Gardermoen, del 2 // Willy Ludvigsen, MAF Norge // Årsmøte // Truls Bringslimark, SAS og Polarflyninger // Grilldag, Værnes // Hans Olav Nyborg, spotting i Seattle // Martin Langaas, cargosjef OSL // Johnny Yttervik, spotting i Brussel og Amsterdam // Pizzakveld, Erik Ohme, bilder fra NATO-base og flymuseer

2016: Stein Harald Olsen viste bilder tatt av Jan Severinsen // Jørgen Syversen, tips om redigering // Årsmøte // Hans Olav Nyborg, Boeing-fabrikken // Grilldag // Hans Olav Nyborg, sivil luftfart på Gardermoen, del 1 // Leif Arne Leren, omvisning SAS museet // Jubileumstur inn på OSL, bilder og pizzakveld // Ole Johan Beck, Super-8 film fra Fornebu, tatt av Jan Olav Martinsen // Pizzakveld, Tor Kjetil Dahl, bilder av logomaskiner

2015: Stein Harald Olsen, bilder fra Flystasjonen // Knut Arveng, Forsvarets flytyper etter krigen // Årsmøte // Tron I. Laache, tidligere jagerflyver // Grilldag // Thore Erik Winderen, omvisning SAS museet // Filmkveld, NOVA B-29 Frozen in Time // Ta bilder på Flysamlingen og i verkstedet // Pizzakveld

2014: Jørgen Syversen, bilder i regn og tåke // Tur på OSL, brøytetog // Erik Ohme, bilder fra flymuseer // Årsmøte // Besøk på Kjeller // Grilldag // Rob Mulder, Fornebus historie // Terje Johan Skagen, Spitfire // Pizzakveld med vandring i flyhallen

2013: Tor Kjetil Dahl, bilder fra Syden // Årsmøte // Jørgen Syversen, bilder i mørket // Grilldag // Ivar Strømstad, guidet tur Flysamlingen // Per Johan Næsje, videofilmer // Tor Nørstegård, Havarikommisjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *