Arrangementer

Vårprogram 2022

Neste medlemsmøte blir tirsdag 24.mai kl.18.00 på SAS museet på Gardermoen.  Ole Johan Berg forteller oss om hjemkomsten til DC-6B LN-SUB. Han vil også fortelle om Flymuseet på Sola.

Det blir selvsagt tid til vafler, en kaffekopp og en god prat.    Velkommen!

Planer videre i år:

Lørdag 25.juni: Flyspotter dag på Gardermoen. Mer info kommer.

Lørdag 10.september: Besøk på Flymuseet på Sola. Mer info kommer.

 

Hva har vi hatt på programmet tidligere? 

2022: Årsmøte //

2019: Stein Olsen: bilder fra Malpensa, Film om konkurransen mellom Airbus og Boeing //  Besøk på Gardermoen Flystasjon  //  Hans Olav Nyborg, bilder tatt av en norsk samler og fotograf  //  Årsmøte

2018 : Idar Lenhard Isaksen, (Isak i tårnet,) fortalte // Hans Olav Nyborg, Journalistarbeid med flyrelatert stoff // Årsmøte // Morten Agerup Myhr, Omvisning på Kjeller // Spotter(grill)dag // Bilder i mørket  // Morten Kjellesvig, SAS pilot // Tilskuere ved spotterdag i Bodø // Besøk fra Scandinavian Photo // Pizzakveld, Tor Nørstegård, restaurering Fieseler Storch.

2017: Tor Nørstegård, Havarikommisjonen // Hans Olav Nyborg, sivil luftfart på Gardermoen, del 2 // Willy Ludvigsen, MAF Norge // Årsmøte // Truls Bringslimark, SAS og Polarflyninger // Grilldag, Værnes // Hans Olav Nyborg, spotting i Seattle // Martin Langaas, cargosjef OSL // Johnny Yttervik, spotting i Brussel og Amsterdam // Pizzakveld, Erik Ohme, bilder fra NATO-base og flymuseer

2016: Stein Harald Olsen viste bilder tatt av Jan Severinsen // Jørgen Syversen, tips om redigering // Årsmøte // Hans Olav Nyborg, Boeing-fabrikken // Grilldag // Hans Olav Nyborg, sivil luftfart på Gardermoen, del 1 // Leif Arne Leren, omvisning SAS museet // Jubileumstur inn på OSL, bilder og pizzakveld // Ole Johan Beck, Super-8 film fra Fornebu, tatt av Jan Olav Martinsen // Pizzakveld, Tor Kjetil Dahl, bilder av logomaskiner

2015: Stein Harald Olsen, bilder fra Flystasjonen // Knut Arveng, Forsvarets flytyper etter krigen // Årsmøte // Tron I. Laache, tidligere jagerflyver // Grilldag // Thore Erik Winderen, omvisning SAS museet // Filmkveld, NOVA B-29 Frozen in Time // Ta bilder på Flysamlingen og i verkstedet // Pizzakveld

2014: Jørgen Syversen, bilder i regn og tåke // Tur på OSL, brøytetog // Erik Ohme, bilder fra flymuseer // Årsmøte // Besøk på Kjeller // Grilldag // Rob Mulder, Fornebus historie // Terje Johan Skagen, Spitfire // Pizzakveld med vandring i flyhallen

2013: Tor Kjetil Dahl, bilder fra Syden // Årsmøte // Jørgen Syversen, bilder i mørket // Grilldag // Ivar Strømstad, guidet tur Flysamlingen // Per Johan Næsje, videofilmer // Tor Nørstegård, Havarikommisjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *